¨

Ricinový olej LZS BIO

Použití při výrobě mýdel, v masážních olejích, čisticích a peelingových přípravcích, mastích a krémech pro ošetření suché pokožky a přípravcích na lupénku a ekzémy.

Další informace najdete v záložce Popis.

od 42 Kč
Zvolte variantu
objem: 100 ml
Skladem | 67/100
42 Kč
objem: 1 L
Vyprodáno | 67/1 L
299 Kč

Ricinový olej má podobné vlastnosti jako glycerin, když na pokožce drží vlhkost. Může být použit v masážních olejích, čisticích a peelingových přípravcích, mastích a krémech pro ošetření suché pokožky a přípravcích na lupénku a ekzémy. Běžně se používá jako surovina v kosmetice jako jsou rtěnky a zejména při výrobě mýdel. Použití ricinového oleje v mýdlovém procesu vede k hustším a větším bublinám a zrychluje proces zmýdelnění.

BIO kvalita, LZS

Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu a chraňte před přímým sluncem.

INCI:  Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Kód Kód: 67/100
Jméno značky: Butters & Oils
Kategorie: Rostlinné oleje a másla