¨

Monoi de tahiti olej

Olej Monoi de Tahiti se vyrábí namáčením Tiare květiny v kokosovém oleji. Oblíbený pro své zklidňující a hydratační účinky na pokožku a vlasy. Dobře proniká do pokožky, rehydratuje a chrání ji.

Další informace najdete v záložce Popis.

129 Kč
Zvolte variantu
objem: 100 ml
Skladem | 252/100
129 Kč

Květina Monoi de Tahiti pochází z tichomoří, kde místní aplikují olej z této květiny na jejich vlasy a pokožku, aby je ochránili od slunce, vysokých teplot a slané vody. Monoi de Tahiti olej je vhodný pro péči o suchou, citlivou a podrážděnou pokožku a jeho používání ochrání pokožku před dehydratací a suché a poškozené vlasy změknou a získají zdravý lesk. Již pouhých několik kapek tohoto oleje totiž pokožku či vlasy dostatečně hydratují.

Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu a chraňte před přímým sluncem

INCICocos nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract

Kód Kód: 252/100
Jméno značky: Butters & Oils
Kategorie: Rostlinné oleje a másla