¨

Kokosový olej Rafinovaný

kokosový olej rafinovany
od 118 Kč –40 %

Kokosový olej je velice oblíbený jako základ pro výrobu mýdla, která jsou pak tvrdší, dobře hydratují a pění. 

Další informace najdete v záložce Popis.

od 70,80 Kč
Zvolte variantu
objem: 1 L
Skladem | 178/1 L
118 Kč
70,80 Kč
objem: 5 L
Skladem | 178/5 L
479 Kč
287,40 Kč

Kokosový olej rafinovaný je měkký bílý polotuhý vysoce nasycený tuk běžně používaný v mýdlovém a kosmetickém průmyslu jako krémový základ pro mýdla. Používá se také jako hydratační přípravek pro pokožku, kterou udržuje hladkou a zdravou. Do pokožky se snadno vstřebává a nezanechává na ní mastný film. Používá se také na suchou a ztvrdlou pokožku. Kokosový olej zkapalňuje při 26 stupních.

Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu a chraňte před přímým sluncem.

INCI: Cocos nucifera Oil

Kód Kód: 178/1 L
Jméno značky: Butters & Oils
Kategorie: Rostlinné oleje a másla