¨

Patchouli esenciální olej

Novinka
patchouli

PŘIPRAVUJEME!

Esenciální olej Patchouli se používá na problematickou pleť s akné, případně i na suchou pokožku. Vhodné do mýdel, pro masáže i do koupelí. 

Další informace najdete v záložce Popis.

od 85 Kč
Zvolte variantu
objem: 10 ml
Objednáno | 315/10
85 Kč
objem: 50 ml
Objednáno | 315/50
385 Kč

Pačuli (Patchouli) je členem rodiny Lamiaceae. Tento esenciální olej má zemité aroma s čerstvou ovocnou vůní. Dobře se kombinuje s mátou a dřevitými oleji. Olej pačuli se používá na problematickou pleť s akné, případně i na suchou pokožku. Má regenerační a hojivé účinky a pomáhá při péči o jizvy a zraněnou pokožku. Vynikající kvalita pro použití do mýdel.

100% přírodní, vodní destilace

Použití: Vhodné do mýdel, pro masáže i do koupelí. 

Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu a chraňte před slunečním svitem.

INCI: Pogostemon Cablin

Nikdy neaplikujte čisté esenciální oleje na pokožku bez ředění, nikdy nepoužívejte vnitřně, chraňte před dětmi a očima. U dětí použijte poloviční dávkování

Kód Kód: 315/10
Jméno značky: Butters & Oils
Kategorie: Esenciální oleje (EO)