¨

Decyl Glucosid

Povrchově aktivní látka rostlinného původu pro přírodní a ekologickou kosmetiku. Šetrný pro citlivou a dětskou pokožku se zjemňujícími a vyživujícími účinky.

Další informace najdete v záložce Popis.

od 65 Kč
Zvolte variantu
objem: 100 ml
Skladem | 88/100
65 Kč
objem: 500 ml
Skladem | 88/500
250 Kč

Decyl glucoside je povrchově aktivní látka rostlinného původu. Jde o čirou, viskózní kapalinu bez zápachu a v přírodní kosmetice se používá pro svou šetrnost k dětské, suché, citlivé i přecitlivělé pokožce a také pro svůj rostlinný původ a biorozložitelnost. Zbavuje kůži nečistot bez zbytečného vysušování, má vynikající pěnivost a zjemňující a vyživující účinky. Pokožku vyhlazuje, napíná a dodává jí hladkost. V přírodní kosmetice se nejčastěji používá v čistících produktech, sprchových gelech, šamponech nebo v pleťových čistících gelech.

INCI: decylglukoside

Kód Kód: 88/100
Jméno značky: Butters & Oils
Kategorie: Suroviny