¨

Cosgard 221

Antibakteriální a protiplísňový konzervant povolený Ecocertem pro BIO kosmetiku. 

Další informace najdete v záložce Popis.

od 29 Kč
Zvolte variantu
objem: 10 ml
Skladem | 55/10
29 Kč
objem: 100 ml
Skladem | 55/100
249 Kč

Antibakteriální a protiplísňový syntetický konzervant povolený Ecocertem a běžně používaný v BIO kosmetice. Vhodný do všech produktů obsahující vodní složku.

INCI: Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Kód Kód: 55/10
Jméno značky: Butters & Oils
Kategorie: Konzervanty